За нас

За нас

За нас

Бийч Бар МЕКСО отваря врати през месец юни 2003 год. и до днес е едно от най-известните и посещавани летни заведения в България!


Разположен е в центъра на Сл.бряг, непосредствено на плажната ивица и от него се открива прекрасна гледка към морето и целия залив! Отличава се от всички други барове със своята изключителна атмосфера и уникален дизайн, съчетал в себе си екзотиката на Африка и Лат.Америка - огромен покрив-колиба от палмови листа, мебели от естествено дърво и камък, ярки свежи цветове. През деня тук може да се наслаждавате на галещото слънце и морския бриз с чаша ароматно кафе в ръка, свеж плодов сок или коктейл, на фона на лека релаксираща музика или понякога в компанията на по-бърза модерна музика, ако има дневно бийч парти. Вечер попадате в една съвсем различна среда, типична за най-известните световни бийч барове!! - Горещи ритми с най-известните музикални хитове, момичета и момчета във вихъра на танца, забавление и невероятен купон, огнено шоу!!


Заповядайте в Бийч Бар МЕКСО! Тук ще ви посрещне най-добрия екип - усмихнати и отзивчиви млади хора, които ще се погрижат да имате всичко - голямо разнообразие и най-високо качество коктейли и други освежаващи напитки, ароматни наргилета и приятна компания! Тук ще изживеете слънчеви дни, незабравими нощи и приятни емоции! Ще срещнете нови приятелства с хора от цял свят!

Бар МЕКСО е всичко това заради Вас наши любими гости, които не сте просто клиенти, а наши истински приятели, които очакваме с Любов и радост вече години наред!!!- Заповядайте при нас, защото тук животът просто се случва, станете част от него!

Благодарим от сърце на всички Вас наши скъпи приятели, които идвате отново и отново, година след година, от най-различни места по света и сте нашето Голямо семейство и това е семейството на МЕКСО!!! Обичаме Ви!!!!